Доставка и плащания

Начини на плащане
  • В брой до 5000 лева. в офиса на Финтех ООД;
  • Чрез пост терминал в офиса на Финтех ООД;
  • Наложен платеж, заплаща се на куриера при доставянето на изделието/та;
  • По банков път, след уточняване на конкретната цена с екипа на www.aurum-coins.com ;
  • На база на Проформа фактура, която се изпраща по имейл и служи за основание за извършване на банков превод в полза на Финтех ООД. В Проформа фактурата се посочва сметката, по която следва да се извърши плащането, заедно с всички необходими банкови детайли. При потвърждение от страна на Финтех ООД за получената сума се издава Оригинална фактура, която клиента получава заедно с изделието/та;
  • Чрез Виртуално пост устройство в системата на магазина при потвърждаване на поръчката от страна на Потребителя. Разплащанията се извършват с кредитни и дебитни карти от вида Борика, Maestro BG, Maestro International, Visa, Visa Electron, Master Card. Финтех ООД осигурява пълна конфиденциалност и не съхранява картови данни на Потребителя. Плащанията чрез виртуален пост терминал са с максимална степен на сигурност, гарантирана от UniCredit Bulbank.
  • Заплащането се извършва с валидна кредитна или дебитна карта, чрез попълване на картовите данни на потребителя в Системата за разплащания на Електронният магазин и приемането на Общите условия.
 
Доставка и срокове на доставка
 
Поръчки направени от Потребителят и обработени от Доставчика до 15 часа, се предават на куриер същият ден, поръчки направени след 15 часа се обработват и предоставят на куриер на следващият ден. Стоката се доставя до Потребителят от куриерска фирма, спрямо графика и за съответното населено място. Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, изрично посочено от Потребителя и  упълномощено от него, което приема и потвърждава получаването на пратката от името на Потребителя. При получаването на пратката Потребителя или лицето посочено от него подписват придружаващите я документи. В случаите когато Потребителят не бъде намерен в срока за доставка, или не бъде осигурен достъп или условия за предаване на пратката, или поради грешно посочен адрес за доставка, www.aurum-coins.com се освобождава от задължението да достави заявената за доставка стока. Сайтът не носи отговорност за сроковете на доставката при форсмажорни обстоятелства, възникнали по време на доставката или по вина на куриера извършващ доставката. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичането на обявения срок на доставка като поеме всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече нов срок за доставка.
При получаване на пратката, Потребителят е длъжен да провери съдържанието и за съответствие със заявената от него стока. При констатирани нарушения на външния вид на опаковката, Потребителят се обръща незабавно към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката. При получаване на стоката Потребителят получава  касов бон или фактура, които придружават пратката, както и сертификат за изделието/ята, ако производителят е предвидил такъв. Цената на доставката се заплаща от Потребителя.