За Нас

Уважаеми клиенти и скъпи приятели,
 
Добре дошли в света на благородните метали и съвременната нумизматика.
Създадохме  www.aurum-coins.com , за да Ви предложим  един напълно нов и различен сайт за инвестиции в благородни метали, съвременна нумизматика и подаръци с висока художествена и непроходна във времето стойност.
Нашата история започва преди 25 години през 1991 година с доставките на химикали и цялостни решения за галваниката и производството на печатни платки. Намерили добър прием сред нашите  клиентите, предлаганите от нас процеси за позлатяване и посребряване с промишлено приложение, неизбежно доведоха до решението за предлагането на специфични разтвори за производствените нужди в бижутерията. Освен за бижутерийното производство и галваниката, ние допълвахме нашето портфолио и с други специфични химикали и принадлежности на основата на благородните метали, като златно- калиев цианид, разтвори на родий и др.
С натрупаният опит през годините стигнахме до идеята за предлагането на  благородни метали за инвестиции. Успехите ни българския пазар в сегмента на благородните метали бяха високо оценени  от нашите пратньори в Европа, и ние станахме официален представител за България и Балканите на рафинерията за благородни метали UMICORE, член на LBMA.
Кюлчетата предлагани от рафинерията  UMICORE  са одобрена доставка "Good delivery bar" спроред изискванията на LBMA, и се приемат безрезервно на международните пазари за злато.
Ние сме директни вносители на инвестиционни златни, сребърни, паладиеви, платинени , родиеви, медни, титаниеви, алуминиеви кюлчета предлагани от рафинерии членове на LBMA, както и на инвестициони златни и сребърни монети предлагани от най-големите търговци от Европа, Австралия, Азия и САЩ. Всички наши кюлчета и монети са нециркулирали (Банков стандарт).
Ние предлагаме златни кюлчета от 1 г до 1000 г., златни, сребърни, паладиеви и платинени монети от 10 тройунции до 1/25 тройунция, сребърни кюлчета от 10 г до 5000 г. Нашето портфолио включва и кюлчета от паладий, платина, родий, мед, алуминий, титан с тегло от 10 г до 1000 г.
Случвало ли Ви се е, да наследите или да получите като подарък монети или благородни метали от Ваши родственици, ако не знаете тяхната стойност заповядайте при нас. Ние ще ги оценим и ако желаете ще ги закупим от Вас на справедлива пазарна цена.
Притежавате монети, бижута или други ценни метали които искате да продадете, свържете се с нас и ние ще ги изкупим от Вас на текущи пазарни цени, съобразени с цената на благородните метали на международните борси.
Създадохме  www.aurum-coins.com  с идеята да направим експертен сайт в областта на благородните метали и съвременната нумизматика. Нашата цел е да Ви предложим, инвестиция в благородни метали на максимално добри пазарни цени към момента на взетото от Вас решение за инвестиция.
Нашата мисия е да ви бъдем максимално полезни и да Ви консултираме при вземането на инвестиционни решения относно благородните метали и съвременните монетите с нумизматична стойност.
При нас всеки е добре дошъл, ние не делим клиентите на малки и големи, а на удовлетворени. За нас е важно да изпълним всяко Ваше желание в областта на благородните метали и съвременната нумизматика.
            Ако искате да закупите монети или кюлчета, които не са налични на страницата на  www.aurum-coins.com , свържете се с нас, и ние ще направим всичко възможно да Ви ги доставим.
            Ние вярваме че нашата експертна дейност в областта на благородните метали и съвременната нумизматика ще Ви бъде от полза.
 
Екипът на  www.aurum-coins.com